AKP'li Hazım Caner Can'dan  Ziya Selçuk'a sert sözler!

AKP'li Hazım Caner Can'dan  Ziya Selçuk'a sert sözler!
Ankara'nın Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, eğitim konusunda meydana gelen 'torpil' olayını ifşa ederek sitem dolu bir konuşma gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Can, "Eğitim tuz kokmaya başladı" ifadelerini kullandı.

AKP İlçe Kongresi'nde konuşan Hazım Caner Can, ilçesinde eğitim konusunda meydana gelen torpil olaylarını anlattı. Torpilin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un kardeşi Hamdi Selçuk'a kadar uzandığını söyledi.

İlçesinde 4 öğretmenden 2'sinin sınav kazanarak gittiğini, 1 tanesinin eş durumundan ayrıldığını ifade eden Can, diğer öğretmenin ise torpille Mamak'a geçtiğini söyledi.

Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, "Milletvekillerini ve il başkanlarını aradım. Olayın bundan sonraki tarafı daha da acı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürü beni arıyor diyor ki 'babası hasta, babasına bakacakmış' bende yuttum ya bunu. Babası 3 sene önce vefat etmiş. Bunlarla da bitmiyor. Olayı Bakana anlatacağım diyorum araştırıyoruz maalesef Bakan beyin kardeşi çıkıyor. Kardeşim Bakan mı yönetecek yoksa  kardeşi mi?" ifadelerini kullandı.

Oda Tv'de yer alan habere göre; Eğitimde yaşananlara değinen Can, "Eğitim tuz kokmaya başladı" dedi. Söz konusu durum için "Olmaz arkadaş" diyerek sert çıkan Can, torpili olan kadın öğretmenin izini sürdüğünü ve o torpilin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un kardeşi Hamdi Selçuk'a uzandığını belirtti.

Can, "Kardeşim Bakanlığı Bakan mı yönetecek kardeşin mi yönetecek, yok böyle bir şey" diyerek isyan etti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar