AKP'li Belediye Başkanı alamadığı oteli yıktırdı! Otel sahibi elimde ses kayıtları var diyerek açıkladı

AKP'li Belediye Başkanı alamadığı oteli yıktırdı! Otel sahibi elimde ses kayıtları var diyerek açıkladı
Halfeti’de Şitamrat Otel'in sahibi, AKP’li Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın satın alamadığı için oteli yıktırdığını iddia etti.

2016 yılında yapılan Şitamrat Otel ‘ilçenin siluetini bozduğu ve kuruldan izin alınmadan yapıldığı’ gerekçesiyle yıkıldı. Yıkımın talimatını ise AKP’li İlçe Belediye Başkanı Şeref Albayrak verdi.

Urfa’nın Halfeti ilçesinde yıkılan Şitamrat Otel’in sahibi Abdullah Damar, dikkat çeken bir iddiada bulundu. Gazete Duvar’dan Fatma Keber’in haberine göre otel sahibi, AKP’li Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın oteli satın alamadığı için yıktırdığını iddia etti.

aw055545-08.jpg

Otelle ilgili dosyanın Danıştay’da olmasına rağmen otelin yıkıldığını anlatan Damar, "Belediye başkanı normalde oraya villa yapacaktı ama bu olay haberlere konu olunca villadan vazgeçti, ‘yeşil alan yapacağım’ diyor. Amacı oraya villa yapmaktı, elimdeki ses kayıtlarında da bu var" iddiasında bulundu.

aw055545-02.jpg

‘KAYYIM OLDUĞU İÇİN MAHKEMEYE BASKI YAPTI’

Damar, oteli satın almasının ardından iki hafta içerisinde belediye başkanının yıkım kararı çıkardığını belirterek şöyle devam etti: “Yıkım onaylandı ve mahkeme süreci başladı. Ama bu başkan, aynı zamanda kayyım olduğu için mahkemelere baskı yaptı, dosyamız Danıştay’a gitti. Şu anda dosyamız hâlâ Danıştay’da. Sonuçlanmamasına rağmen yıkımı gerçekleştirdiler. ‘Yıkmayın, kararı bekleyin’ dedim, ‘Eğer siz haklı çıkarsanız gelip parasını belediyeden alırsınız’ dedi bana.”

aw055545-06.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar