AKP'li başkan makam odasında çalışanını taciz etti: Yok artık dedirten savunma

AKP'li başkan makam odasında çalışanını taciz etti: Yok artık dedirten savunma
Mardin Yeşilli Belediye Başkanı olan Hayrettin Demir'in makam odasında bir belediye personeline yönelik tacizkar olan bazı hareketleri, güvenlik kameraları ile saniye saniye kaydedildi ve sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Demir'in savunması yok artık dedirtti.

Mardin'in Yeşilli ilçesinde halihazırda belediye başkanı olarak görevde bulunan ve 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde yeniden AKP tarafından aday yapılan Hayrettin Demir'e ait olan görüntüler, bölge halkı arasında büyük bir kaosa sebep olmuş durumda.

2023 yılına ait olan ve belediye başkanının makam odasında çekildiği anlaşılan görüntülerde, 57 yaşında ve 7 çocuk babası olan Demir'in, belediye personeli olarak görev yapan 25 yaşındaki G.Y.'ye yönelik taciz olarak nitelendirilebilecek hareketleri yer almakta.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKINCA BELEDİYEDEN GÖNDERİLDİ

Kimliği belirsiz kişiler tarafından sosyal medyada dolaşıma sokulan görüntüler, kısa süre içerisinde ilçe halkı arasında dilden dile dolaşırken, Demir hakkındaki söylentiler belediye kaynakları kullanılarak bastırıldı. Söz konusu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, tacize maruz kalan G.Y.'nin belediyedeki görevine son verildi ve başka bir belediyede görevlendirildiği öğrenildi.

"TACİZ FALAN YOK, KENDİSİ KIZIM GİBİDİR"

Söz konusu görüntüler hakkında açıklamalarda bulunan Hayrettin Demir, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu kabul ederken, hareketlerinin taciz olarak nitelendirilemeyeceğini belirtti. G.Y. ile arasında baba-kız ilişkisi olduğunu belirten Demir, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından G.Y.'nin başka bir belediyede görevlendirilmesini ise "normal bir prosedür" olarak değerlendirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar