AKP'li aday İYİ Partili sandık görevlisine saldırdı: Şırnak'ta oy verme işlemi olaylı başladı

AKP'li aday İYİ Partili sandık görevlisine saldırdı: Şırnak'ta oy verme işlemi olaylı başladı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bir AKP adayının İYİ Partili bir sandık görevlisine saldırması sonucunda kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde AKP’den aday olan Ömer Yıldız ve beraberindekiler, Sur Mahallesi’nde bulunan İsmail Ebuliz İlkokulu’nu ziyaret ettiği sırada şahısların korumaları da okula girmek istedi.

Şırnak‘ın Cizre İlçesinde AKP’li aday ziyaret için gittiği okula korumalarını da sokmak istedi. Sandık görevlilerinin itirazı üzerine AKP’liler ve sandık görevlileri arasında tartışma çıktı.

AKP'nin Belediye Meclis adayı Hakan Ekinler, kendisini uyaranları tehdit etti, araya giren İYİ Partili sandık görevlisine de tokat attı. Bunun üzerine okul ve bahçesinde bulunan seçmenler Yıldız ve beraberindekileri okuldan çıkardı.

Sandık görevlileri, Yıldız ve beraberindekilerin korumalarla okula girmemesini talep etti. AKP’liler ve sandık sandık görevlileri arasında tartışma çıktı.

Gerginliğin artması üzerine okul ve bahçesinde bulunan seçmenler Yıldız ve beraberindekileri okuldan çıkardı.

Okulda kısa bir süreliğine oy verme işlemi durdu. İlçe Seçim Kurulu, görgü tanıklarıyla görüştükten sonra AKP’liler hakkında tutanak tutuldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar