AKP'den milletvekili başvurusu yapan İbrahim Tatlıses aday gösterildi mi?

AKP'den milletvekili başvurusu yapan İbrahim Tatlıses aday gösterildi mi?
14 Mayıs seçimleri için yaptığı başvuruyla birlikte 4 kez AKP'den milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses, bu kez Şanlıurfa'dan yaptığı başvurada yine beklediğini alamadı.

Geçtiğimiz seçimlerde 4 kez milletvekilliğine aday olan İbrahim Tatlıses, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimleri için AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı olmuştu. 

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu''na milletvekili aday listesini verdi. Gözler ünlü türkücü İbrahim Tatlıses''i aradı. AK Parti milletvekili aday listesinde Şanlıurfa''dan 14 kişi yer aldı. İbrahim Tatlıses aday listelerinde yer almadı.

Şanlıurfa''dan AK Parti milletvekili adayı olan isimler şöyle:

Bekir Bozdağ
Abdülkadir Emin Önen
Abdürrahim Dusak
Mehmet Ali Cevheri
Cevahir Asuman Yazmacı
İbrahim Eyyüpoğlu
Hikmet Başak
Mehmet Faruk Pınarbaşı
Mahmut Kaçar
Nihat Kılıç
Emre Karaçizmeli
Mehmet İlhami Günbegi
Abdullah Aksak
Abdürrahim Toru

"URFA''MA HİZMET İÇİN VARIM" DEMİŞTİ

Başvuru yaptıktan sonra MedyaUrfa''ya konuşan Tatlıses, şu ifadeleri kullanmıştı: "Urfa''ma hizmet için varım. 50 kere aday adayı oldum, Urfa''m için bir 100 defa daha olurum. Benim gayem Şanlıurfa''nın sorunlarını çözmek. Şanlıurfa''ya hizmet etmek. Şanlıurfa siyasetine yeni bir soluk getirmek. Anlayacağınız hep Şanlıurfa hep Şanlıurfa diyorum. Yine diyorum ben Şanlıurfa''ya hizmet soluğu getireceğim sanatta Şanlıurfa''ya hizmetim belidir. Şimdi siyasi hizmet getirmeye talibim. Eğer Şanlıurfalı hemşerilerim beni bu göreve laik görürlerse, bende şahsım adına hiçbir hemşerimi yarı yolda bırakmayacağım. Sizin nezdinizde söz veriyorum. Şanlıurfa''ma güzel eserler ve güzel hizmetler bırakmak istiyorum. Şanlıurfa''nın sorunlarını cesurca dile getireceğim."

Kaynak: Medyatava.com 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar