AKP’den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti’ye geçiyor

AKP’den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti’ye geçiyor
AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla istifa ettiğini duyurdu. İstifanın ardından Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Çelik; “Ahmet Eşref Fakıbaba çarşamba günü İYİ Parti’ye katılacak. Rozetini Meral Akşener takacak.” ifadelerini kullandı.

"AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısız olması diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur. Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için mutluyum." sözleriyle AKP''den ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti''ye katılacağı öğrenildi.

"ÇOK RAHATLADIM"

İstifası sonrası Halk TV''den İpek Özbey''e konuşan Fakıbaba, "Ben çok mutluyum, yaptığım açıklamanın arkasındayım. Ben artık özgürüm, bağımsızım, şu an ne milletvekiliyim ne AK Partiliyim. Bundan sonra her şeyin çok çok iyi olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

Fakıbaba ile görüşen İpek Özbey, "ben Fakıbaba''nın siyaseti bırakacağı sinyalini almadım, sesi çok iyi geliyordu." dedi.

Fakıbaba''nın istifası sonrası, akıllara dün yayımlanan bir kulis haberi geldi. Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik, "İYİ Parti, yakında, özellikle sarayı rahatsız edecek çok ciddi bir iki transfer daha yapacak bilgisini aldık İYİ Parti kurmaylarından. Aynen şu ifadeyi kullandı bana haberi veren İYİ Partili, ''Sarayı da sarsacak sürpriz isimler, şimdilik isim veremiyoruz. Çok yakında.'' Böyle de bir haberimiz var Ankara''dan. Şunu sorduk, ''AKP''de siyaset yapmış isimler mi?''. ''Evet'' yanıtını verdiler." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar