AKP'de deprem: İlçe yönetimi toplu istifa etti

AKP'de deprem: İlçe yönetimi toplu istifa etti
Gemlik ilçesindeki AKP ilçe başkanı Tevfik Yılmaz, beraberindeki ilçe yönetimiyle birlikte aday belirleme sürecinde yaşanan aksaklıkları gerekçe göstererek istifa etti.

AKP Bursa'da devam eden aday belirleme süreci kapsamında, cuma günü kentte olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklaması beklenirken, Gemlik ilçe teşkilatından önemli bir istifa haberi geldi.

İlçe başkanı Tevfik Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Aday belirleme sürecinde oluşan aksaklıklar nedeniyle ve ilçe teşkilatımızın hiçe sayılması sebebi ile ilçe yönetimi olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Partimizin ve davamızın her daim birer neferleriyiz" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, görev süresince ilçenin sorunlarının çözümü noktasında iş birliği içinde çalıştıkları kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve tüm kurum çalışanlarına teşekkür ederken, Gemlik'e destek olan değerli iş insanlarına da ayrıca teşekkür etti.

AKP’nin Gemlik ilçesi için göstereceği adaylar arasında eski Milletvekili Zafer Işık'ın isminin geçtiği belirtilirken, Işık'ın geçmişte TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında yaşanan arbedede İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e yönelik saldırısı hatırlatıldı. Örs, saldırı sonucunda yoğun bakıma kaldırılmıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar