AKP Meclis Üyesi Emrullah Kavuz'dan İsveç'te Kur'an yakılmasına çişli tepki: Videoda çocukları kullandı

AKP Meclis Üyesi Emrullah Kavuz'dan İsveç'te Kur'an yakılmasına çişli tepki: Videoda çocukları kullandı
AKP Karabağlar Belediyesi eski Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek için çocuklara İsveç bayrağına çiş yaptırdı.

DENİZ DALLI-GÜNBOYU

AKP Karabağlar eski Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek için AKP’li Kavuz, yaşları 7 ile 10 arasında olan 6 çocuğa İsveç Bayrağının üzerine çişlerini yaptırdı. İsveç bayraklarının üzerine çişlerini yaptırttı.

Düşünce özgürlüğünüzü kullanın diyerek yaptırdığı bu davranışta Kavuz,

"Buradan; Türkiye'den İsveç hükümetine İsveç halkına polisine sesleniyoruz. Düşünce özgürlüğü adı altında milyarlarca Müslümanın kutsalı olan, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına, hakaret edilmesine izin verdiniz. Şimdi görmüş olduğunuz gibi burada bu çocuklar da düşünce özgürlüklerini kullanarak sizin bayrağınıza çişlerini yapıyorlar. Düşünce özgürlüğünüzü kullanın! Evet görmüş olduğunuz gibi Türkiye'deki Müslüman çocuklar da düşünce özgürlüklerini kullanarak sizin bayrağınıza işiyorlar. Buradan tüm dünya müslümanlarına sesleniyorum. Lütfen tepkilerinizi daha da arttırarak gösterin İsveç hükümetine" dedi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar