AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin kaç yaşında ve aslen nereli?

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin kaç yaşında ve aslen nereli?
AKP Grup Başkan Vekili Özlem Zengin vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Birçok kişi Özlem Zengin'in kaç yaşında olduğunu ve aslen nereli olduğunu merak ediyor. Peki AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin kaç yaşında ve aslen nereli?

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin kimdir?

Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez Meclis'te kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirip yere düşmüştü. Bu olayın ardından Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) tarafında bulunan biri meclis tutanaklarına göre "Allah'ın gazabı böyle olur" ifadesini kullandı. Bu sözün AKP Grup Başkan Vekili Özlem Zengin tarafından söylendiği iddia edilmişti. Ancak Özlem Zengin iddiaları yalanlamıştı. Peki AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin kaç yaşında ve aslen nereli?

ÖZLEM ZENGİN KİMDİR?

Özlem Zengin 1969 yılında Tokat'ta dünyaya gelmiştir. Baba adı Salih, anne adı Nimet olan Özlem Zengin üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde almıştır. Buradan mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Din Sosyolojisi alanında yüksek lisans yapmıştır.

Profesyonel kariyerine serbest avukat olarak başlayan Zengin, medya sektöründe de yer alarak çeşitli çalışmalara ve televizyon programlarına katılmıştır. 25. Dönemde İstanbul Milletvekili olarak seçilen Zengin, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı olarak görev yapmıştır.

Özlem Zengin, iyi derecede İngilizce bilmektedir ve üç çocuk annesidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar