AKP binasına ateş açtı: Sözleri provokasyonu ortaya çıkardı

AKP binasına ateş açtı: Sözleri provokasyonu ortaya çıkardı
Adana'da AKP Çukurova İlçe Başkanlığına pompalı tüfekle saldırı düzenleyen şüphelinin yakalanma anı ortaya çıktı. Saldırganın "Atatürk için yaptım, CHP binasına sıktılar." ifadesi daha önce İYİ Parti ve CHP binalarına yapılan saldırı provokasyonunu akıllara getirerek zihinlerde soru işaretine neden oldu.

Adana Çukurova''nın Huzurevleri Mahallesi''nde bulunan AKP Çukurova İlçe Başkanlığı önünde yaşanan olayda parti binası önüne gelen bir şahıs elindeki silahı peş peşe ateşledi.

Şüpheli şahsın yakalanması için çalışma başlatan polis şahsın 24 yaşındaki E.A. olduğu tespit edip yakaladı. Şüphelinin 14 el ateş ettiği ortaya çıktı.

"ATATÜRK İÇİN YAPTIM"

24 yaşındaki şüphelinin polisler tarafından yakalanıp yere yatırılma anları ortaya çıktı. Şüphelinin aynı zamanda polis aracında suçunu itiraf ettiği anlar yer aldı. Şüphelinin "Atatürk için yaptım, CHP''nin binasına sıktılar" sözleri kafaları karıştırırken İYİ Parti ve CHP binalarına yapılan saldırıların ardından AKP''ye de saldırının olması provokasyon şüphesini artırdı.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar