AKP'li isimden pahalılık çözümü: Ben ekiyorum mesela

AKP'li isimden pahalılık çözümü: Ben ekiyorum mesela
Hayat pahalılığı vatandaşı zorlamaya devam ederken, AKP'nin aksi yöndeki açıklamaları tepki çekmeye devam ediyor. Son olarak AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım AKP'nin hayat pahalılığı konusunda dert yananlara bakışını ortaya serdi.

AKP'Lİ İSİMDEN PAHALILIK ÇÖZÜMÜ: BEN EKİYORUM MESELA

AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer''in artan hayat pahalılığına karşı sosyal medya hesabından getirdiği öneri dikkat çekti. Yılmazer, ''''Bağlıca’da Pazardayım… Acaba rakamların düşmesi için bizim ilçe belediyelerimizle Melih Gökçek''in halk pazarları önerisini değerlendirsek mi? Çözerse yine'''' ifadelerini kullandığı paylaşımın altına ''''60 yaşındayım karpuzu dilimle satışını gördük ya... Bize masal anlatmayın.'''' diyen kullanıcıya yanıt verdi.
 
KARPUZ EKMEYİ ÖNERDİ
 
Yılmazer, ''''Batıya özeniyordunuz karpuzu eken yerliden değil gidip marketlerden alırsanız bu olur. Ben her sene karpuz ekiyorum mesela'''' ifadelerini kullandı.
 
''''HADİ İŞİNE..."
 
Yılmazer, ''karpuz yetiştirin'' diye yazdığı paylaşımına ''''Ha sebep karpuzu ekmeyip marketten almamız yani herkes karpuz eksin koyunu köyde kestirelim mazotu dış güçler yükseltiyor ne güzel iş ya, şu adam iktidar partisinin Ankara İl Başkan Yardımcısı ey ahali'''' diye yazan kullanıcıya ise şöyle yanıt verdi:
 
''''Evet ya gerçekten yerliden almaz isen böyle olur bayım. Sen zekisin ya oran kavşağını çözün bir an evvel de tatava yapmayın burada. Hadi işine''''
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar