Akasya Durağı'nın Leyla'sının en acı günü! Gözyaşlarına boğuldu

Akasya Durağı'nın Leyla'sının en acı günü! Gözyaşlarına boğuldu
Oyuncu Özge Borak’ın babaannesi Neriman Borak hayatını kaybetti. Güzel oyuncu babaannesini dün son yolculuğuna uğurladı.

Şişli Camisi’ndeki törende taziyeleri merhumenin eşi Selçuk Borak kabul ederken, Özge Borak ayakta durmakta zorluk çekti. Neriman Borak, cenaze namazının ardından Anadoluhisarı’ndaki aile mezarlığına defnedildi.

Babaannesini son yolculuğuna uğurlayan Borak, duygularını paylaştı:

"Öncelikle bilmenizi isterim ki; şarkı acıyı katmerlemek için değil, aksine sürece sabretmek içindir. Hepimizin yaraları, acıları var. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Son bir aydır kalplerimize düşen ateşle yanıyoruz. Herkesin kendi derdi de var elbet. Mesela biz ailece babaannemin gidişine de yanıyoruz. Bir yaprak daha düştü yere. Biliyorum elini öpemeyeceğim, pamuk gibi saçlarına dokunamayacağım bir daha, anlattığı hikayeleri dinleyemeyecek, oturduğu yerden dans edişine gülemeyeceğim, her humus yaptığımda ‘bi lokma daha koy’ dediğini duyamayacağım artık. Ama hepsi burada, hafızamda. Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum kendi kendime. Velhasılı kağıt kesiği acılarımız can yakıyor, yanıyor kendi derdiyle hepimizin kalpleri. Ama bak ne diyor; kül olur kalbindeki zamanla. Bu bir süreç, sabredeceğiz. Önce biraz yanacağız evet, madem ateş düştü, bırakalım da yanalım. Onu da yaşayalım. Yok saymadan, olduğu gibi. Çocukluğumuz geride kalacak belki, ama zamanla yana yana kül olduğunda ateşimiz, biraz daha büyüyeceğiz" notunu yazdı.

Özge Borak’ın zor günü

Özge Borak: Bir daha babaannemin hikayelerini dinleyemeyeceğim - 1

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar