Ruslar güne yangınla uyandı: Akaryakıt deposu ve askeri tesis alevlere boğuldu

Ruslar güne yangınla uyandı: Akaryakıt deposu ve askeri tesis alevlere boğuldu
Ukrayna’daki Rus işgali tüm şiddetiyle devam ederken, Rusya güne Bryansk kentinden gelen görüntüler ile uyandı. Kentteki akaryakıt deposunda ve askeri tesiste yangın çıktı.

AKARYAKIT DEPOSU VE ASKERİ TESİS ALEVLERE BOĞULDU

Rusya’nın Ukrayna topraklarında başlattığı ilhak harekâtı, can kayıpları yaşatarak devam ediyor. Ruslar güne Bryansk kentinden gelen görüntüler ile uyandı. Kentteki akaryakıt deposunda ve askeri tesiste yangın çıktı.

Druzhba akaryakıt deposunda çıkan dev yangın tüm şehirden görülürken Rus yetkililerden kafa karıştıran bir hamle geldi.

PAYLAŞIP SİLDİLER

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı önce Moskovsky Caddesi''ndeki askeri tesisin bölgelerinde çıkan yangının ayrıntılarını yayınladı, ardından bu paylaşımı geri çekti.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, bu söz konusu yangınların Ukrayna saldırısı sonrası yaşanmış olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Aynı haberde ikinci yangının muhtemelen Ana Roket ve Topçu Müdürlüğü''nün 120. cephaneliğinde çıktığı bilgisine yer verildi. Kentteki yangının nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama ise gelmedi. Bryansk''tan Ukrayna sınırına kadar olan mesafe yaklaşık 160 kilometre.

FABRİKA SALDIRILARI SÜRÜYOR

Mariupol kentindeki Azovstal fabrikasında bulunan Ukraynalı silahlı güçler, Rus birliklerinin fabrikaya yönelik saldırılarının devam ettiğini söyledi.

Ukraynalı yetkililer, kentte hayata geçmesi planlanan insani koridorun Rus birliklerinin ateş açması nedeniyle gerçekleşmediğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar