Ajda Pekkan: ''Büyük bir gurur ve heyecan içindeyim''

Ajda Pekkan: ''Büyük bir gurur ve heyecan içindeyim''
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nde müzik alanında ödüle layık görülen Ajda Pekkan ödülünü Erdoğan'ın elinden aldı. Yazılı bir açıklama yaparak mutluluğunu dile getiren Pekkan, "Bugün sanat hayatımın en önemli noktalarından biridir" ifadelerini kullandı.

2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri''nde müzik alanında ödüle layık görülen ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, ödülünü Erdoğan''ın elinden aldı. Daha sonra yazılı bir açıklama yaparak mutluluğunu dile getiren Pekkan, “Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü''ne layık görüldüğüm için büyük bir gurur ve heyecan içindeyim" şeklinde konuştu.

"BU ÖDÜL BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"Bugün sanat hayatımın en önemli noktalarından biridir. Çünkü bu ödül benim için bambaşka duygular ve çok önemli anlamlar içeriyor" diyen ünlü isim, "Müzik hayatım boyunca ülkeme olan bağlılığım, sevgim ve milli değerlerim benim için daima önemli ve öncelikli olmuştur. Bu uzun soluklu yolculukta kariyerimi şekillendirirken de tüm bu duygularla verdiğim kararlar ile ülkemin sanatçısı olmayı tercih ettim. Yurt dışındaki kariyerimde birçok teklifi geri çevirmemdeki temel sebep bu kadim topraklardaki sevgi ve aidiyet duygusudur” dedi.

Ajda Pekkan, bu kararlarının ne kadar doğru olduğunu bugün Erdoğan’dan aldığı ödülle daha iyi anladığını belirterek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar