Ajax Systems yeni teknolojilerini tanıttı

Ajax Systems yeni teknolojilerini tanıttı
Ukraynalı teknoloji devi Ajax Systems CCTV ürünlerini, Grade 3 cihazları, Yale entegrasyonunu, yangın geliştirmelerini tanıttı.

Ajax Systems, en yeni cihazların ve yazılım güncellemelerinin çevrim içi bir vitrini olan beşinci Ajax Özel Etkinliği: Alanını Yönet'e ev sahipliği yaptı. Hardisk, monitör, güç kaynağı, kamera montaj ayağı, dış ve iç ortam muhafazası, kamera oynatıcılar, mikrofonlar, kablosuz video vericileri, test monitörleri, kamera ayağı gibi türleri olan CCTV ürünlerini tanıtan şirket, Ukrayna'nın güvenliğin geleceğini şekillendirmedeki rolüne katkı verdi.

AJAX CAMERAS: YERLEŞİK İSTİHBARAT VE MAHREMİYET

Verilen bilgilere göre, TurretCam, BulletCam ve DomeCam Mini Ajax'ın imzasını taşıyan tasarım şekillerini içeriyor. Her kamera dört olası konfigürasyon sunan 3K veya 4K çözünürlüğe sahip 85 veya 110 derecelik lenslere sahip. Kameralar, True WDR teknolojisiyle değişen ışığa uyum sağlar. Donanım ve yazılımı içeren bu akıllı teknoloji, karmaşık sahnelerdeki düzensiz aydınlatmayı gerçek zamanlı olarak kare kare düzeltir.

YALE ENTEGRASYONU: AKILLI KİLİTLE ANINDA BAĞLANTI

Şirket, önde gelen akıllı ev güvenliği markası Yale ile entegrasyon gerçekleştirerek kullanıcıların Yale akıllı kilitlerini Ajax uygulaması aracılığıyla yönetmesine imkan sağladığını duyurdu. Entegrasyonun pilot uygulamaları Norveç, İsveç, İtalya ve İspanya'da gerçekleştirilecek; bunun yanı sıra ABD, Kanada ve başka ülkeler için genişleme planları da bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar