AirPods 3 fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanır? AirPods fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?

AirPods 3 fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanır? AirPods fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?
Apple AirPods kullanıcıları son zamanlarda cihazlarını nasıl fabrika ayarlarına döndüreceğini internette araştırıyorlar. Peki AirPods 3 fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanır? AirPods fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?

AirPods 3 fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanır?

Apple AirPods 3 kulaklıklarının yeniden başlatılması veya fabrika ayarlarına sıfırlanması gibi işlemlerin nasıl gerçekleştirileceği hakkında bilgi veren bir rehber sunuldu. Yeniden başlatma ve sıfırlama işlemlerinin nasıl yapılacağı adım adım açıklanarak kullanıcılara kolaylık sağlandı. Peki AirPods 3 fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanır? AirPods fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?

AİRPODS 3 FABRİKA AYARLARINA NASIL SIFIRLANIR?

AirPods 3'ü şarj kutusuna yerleştirin ve kapağı en az 10 saniye boyunca kapatın. Bu işlem, AirPods'un yeniden başlatılmasını sağlar.

Eğer yeniden başlatma işlemi sorununuzu çözmezse veya AirPods'unuzu satmayı düşünüyorsanız, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. İşte bu işlemi gerçekleştirmenin adımları:

  1. AirPods 3'ü şarj kutusuna yerleştirin.
  2. Şarj kutusunun kapağını kapatın.
  3. Şarj kutusunun arkasındaki kurulum düğmesine 15 saniye boyunca basılı tutun. Işık önce sarı sonra beyaz renkte yanıp sönmeye başlayacak ve beyaz renkte yanıp sönünce düğmeyi bırakabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek AirPods 3'ü fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Bu işlem sonrasında kulaklıklarınız yeniden eşleştirilmeye hazır hale gelecektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar