Ailesi 11 gündür arıyor! Psikolojik sorunları olan kadın İzmir'de esrarengiz bir şekilde kayboldu

Ailesi 11 gündür arıyor! Psikolojik sorunları olan kadın İzmir'de esrarengiz bir şekilde kayboldu
İzmir'de esrarengiz bir şekilde kaybolan 32 yaşındaki iki çocuk annesi Tuğçe Kantık'ın ailesi kızlarını bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu.

Tuğçe Kantık'ın eşi Harun Kantık, eşinin 11 gündür kayıp olduğunu ve psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek Müge Anlı’dan yardım istedi.

İzmir'de 11 gündür kayıp olan Tuğçe Kantık'ın ailesi, gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katıldı. Evli ve 2 çocuk annesi olan Kantık'tan haber alamadıkları için, Müge Anlı'ya başvuran Tuğçe Kantık'ı evlatlık alan annesi ve eşi her yerde aranan Kantık'ın bulunmasını istedi.

32 yaşındaki kadının, bir süredir internetteki sohbet odalarında sohbet ettiğini söyleyen eşi, Tuğçe Kantık'ın psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Kantık'ın eşi ile teyzesi yani onu büyüten annesi programda gözyaşlarına hakim olamadı.

78u.jpg

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Muratbey Mahallesi'ndeki evinden 5 Kasım günü 09.15'te küçük bir el çantası ile çıkan evinde parasono, kredi kartlarını ve kimliğini bırakan Tuğçe Kantık, 4 yıllık evliydi. Eşinin evde kendisinin uyuduğu sırada çıktığını belirten Harun Kantık, "Eşim son zamanlarda sosyal medyada odalara katılıyordu. Başka da bir şeyini görmedim. Psikolojik sorunları vardı. Çok da sıkmak istemiyordum" dedi.

Kızının sağlık durumundan endişe ettiğini ifade eden anne Necmiye Mert, "Eşimin çocuğu olmuyordu. Tuğçe'yi ablamdan evlatlık aldık. Kendi evladımız gibi gördük. Bizim için çok kıymetliydi." Dedi. Eşine seslenen Harun Kantık, "Ne olursun bize ulaş. Sağ olduğunu bilelim" ifadelerini kullandı.

y.jpg

yy-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar