Ahmet Yüce kimdir? Skoda'nın CEO'su Ahmet Yüce kaç yaşında, aslen nereli?

Ahmet Yüce kimdir? Skoda'nın CEO'su Ahmet Yüce kaç yaşında, aslen nereli?
Çalışanlarına verdiği ikramiyeler ile gündeme gelen Ahmet Yüce insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Ahmet Yüce'nin hayatını araştırıyor. Peki Ahmet Yüce kimdir? Skoda'nın CEO'su Ahmet Yüce kaç yaşında, aslen nereli?

Ahmet Yüce kimdir?

Yüce Otomotiv'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce'nin yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Çalışanlarına bu yıl 29 maaş ikramiye veren Ahmet Yüce insanlar tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki Ahmet Yüce kimdir? Skoda'nın CEO'su Ahmet Yüce kaç yaşında, aslen nereli?

AHMET YÜCE KİMDİR?

Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nden 1977 yılında mezun olan Yüce, aynı yılın ardından otomotiv sektöründe çalışmaya başladı. Orhan R. Yüce ile birlikte uzun yıllardır sektörde aktif rol almaktadır.

Ahmet Yüce'nin kariyerinde önemli dönemeçler bulunmaktadır. Başlangıçta Alfa Romeo markasının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce, daha sonra Alfa Romeo'nun Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev almıştır.

1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyelerinden biri olan Ahmet Yüce, derneğin oluşum sürecinde aktif rol oynamıştır. Ayrıca Erya Otomotiv A.Ş ve Yüce Motor A.Ş gibi önemli şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü'nde Ahmet Yüce, Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyelikleri gibi görevler sürdürmektedir. Fransızca diline hakim olan Yüce'nin, Ali Yüce adında bir oğlu bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar