Ahmet Hakan, Feyzioğlu'na böyle sahip çıktı: "Süper medeni tutum, pek hoşuma gitti"

Ahmet Hakan, Feyzioğlu'na böyle sahip çıktı: "Süper medeni tutum, pek hoşuma gitti"
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan avukatların yürüyüşüne 27 saat sonra destek vermek için giden TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na destek çıktı. Ahmet Hakan, Feyzioğlu'nun süper medeni bir tutum içinde olduğunu savunarak "Kim ne derse desin, benim pek hoşuma gitti" dedi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 27 saat sonra baro başkanlarının yanına giden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun süper medeni bir tutum içinde olduğunu savundu. Hakan, "Kim ne derse desin, benim pek hoşuma gitti." düşüncesini dile getirdi. 

Hakan, "Çok sert tepkiler alacağını bile bile baro başkanlarının Ankara girişinde bekletildikleri yere gitti. Baro başkanlarının kendisinin geldiğini görmeleri üzerine sırtlarını dönmelerine hiç aldırış etmedi. 'Geçmiş olsun' dileğinde bulunduğunda baro başkanlarının kendisine attığı lafların tümünü sineye çekti. Öfkeyle cevaplar vererek orayı terk etmek yerine baro başkanlarının tüm tepkilerine rağmen orada kalmaya devam etti. Bir kere bile 'Size iyilik de yaramıyor kardeşim' falan türü çiğliklere başvurarak üste çıkmaya çalışmadı. Bu süper medeni tutum..." ifadesini kullandı. 

NE OLMUŞTU? 

Baroların yapısını değiştirecek kanun değişikliğine karşı Savunma Yürüyüşü'ne başlayan ve Ankara'nın girişinde polis tarafından engellenen baro başkanları 27 saat sonra kendileriyle görüşmeye gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu eylem alanına sokmadı. Feyzioğlu'na sırtlarını dönen baro başkanları, "Birliğimizi böldünüz, gölge etmeyin" sözleriyle TBB Başkanına tepki gösterdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar