Ahmet Davutoğlu’nun ekibindeydi! Emekli polis Tuncay Gülenç Emine Ercandoğdu’ya kurşun yağdırdı

Ahmet Davutoğlu’nun ekibindeydi! Emekli polis Tuncay Gülenç Emine Ercandoğdu’ya kurşun yağdırdı
Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu birlikte yaşadığı emekli polis Tuncay Gülenç tarafından silahla öldürüldü. Gülenç, olaydan sonra 1 yıl önce intihar eden oğlunun mezarına giderek intihar etti.

ALİ AYDIN / GÜNBOYU

Olay, pazartesi gecesi Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi'ndeki bağ evinde meydana geldi. Emekli polis Tuncay Gülenç, birlikte yaşadığı spor hocası Emine Ercandoğdu'yu tabanca ile vurarak öldürdü.

e2.jpg

Cinayetten sonra geçen yıl intihar eden oğlu Gökmen Gülenç'in (26) mezarına giden Gülenç, burada tabancayla yaşamını son verdi.

e3.jpg

Cenazeler, otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İşlemler sonrası Gülenç'in cenazesi, memleketi Giresun'a, Ercandoğdu'nun cenazesi ise İstanbul'a götürüldü. Cenazelerin, bugün öğle vakti defnedileceği öğrenildi.

e5-001.jpg

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Tuncay Gülenç'in, geçen yıl 30 Mart'ta hayatını kaybeden oğlu Gökmen Gülenç'in ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Paylaşımda, şu ifadeler yer aldı:

"30 Mart 2022 günü saat 14.30'da bizleri bırakıp, gittin. O anki acını yüzüme, kalbime ve yüreğime bir ok gibi saplayarak haykırarak gittin evladım. O an ben sana şifa olamadım evlat, olamadım. Ben Allah'ıma yalvardıkça 'Allah’ım bana buraya kadarmış' dedi. Kocaman bir yıl oldu evladım. Bu acıları ne unutacağım ne de unutturacağım, sana söz verdim evladım. Nefes aldığım her günüm, nefessiz geçen günlerim oldu artık. Mekanın cennet olsun, güzel evladım, canım oğlum, nurlar içinde uyu."

e4.jpg

SPOR HOCASIYDI, GELECEK PARTİSİ’NDE SİYASET YAPIYORDU

Cinayete kurban giden Emine Ercandoğdu'nun spor hocalığı yaptığı ve Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan yardımcısı olduğu öğrenildi.

38 yaşında hayatını kaybeden Ercandoğdu'nun cenazesi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi'nde yapılan otopsisinin ardından memleketi İstanbul'a nakledildi.

e4.jpg

3 YIL ÖNCE BOŞ OTOBÜSTE ZUMBA YAPMIŞTI

Öte yandan siyasetin yanı sıra spor eğitmenli ve zumba hocalığı yapan Emine Ercandoğu 2020 yılında boş tramvayda zumba yaparken çekilen görüntüleriyle de gündem olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar