Ahmet Davutoğlu'ndan sert tepki: TSK'nın paşası çay bardaklarını toplamaz!

Ahmet Davutoğlu'ndan sert tepki: TSK'nın paşası çay bardaklarını toplamaz!
Ankara’nın askıya aldığı Türkiye-İsveç-Finlandiya üçlü görüşmeleri Brüksel’de NATO karargâhında yeniden başlamış, Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki Üçlü Muhtıra çerçevesinde kurulan "Daimi Ortak Mekanizması"nın toplantısında Hava Korgeneral Göksel Kahya'nın masadaki boş çay bardaklarını toplaması çok konuşulmuştu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tepki çeken görüntüler hakkında konuştu.

Halk TV''de gündeme dair Bengü Şap Babaeker ve İsmail Küçükkaya''nın sorularını yanıtlayan Ahmet Davutoğlu, NATO toplantısında TSK''yı temsil eden generalin bardak toplamasına tepki gösterdi.

Brüksel''de dün NATO karargahında yeniden başlayan Türkiye-İsveç-Finlandiya üçlü görüşmeleri sırasında, Türk heyetinde yer alan Korgeneral Göksel Kahya’nın masadaki boş çay bardaklarını toplaması dikkatleri çekti. Görüntüleri değerlendiren Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Gördüğün zaman, içim cıs etti derler ya... Üniforması olan bir paşa bunu yapmaz. Ya nasıl olur bu dedim. Silahlı Kuvvetler''in itibarı zedelenemez. Orada bürokratlar otururken, masadaki çay bardaklarını bir Paşa toplamaz!" sözleri ile tepki gösterdi.

Toplantı sonrasında görüşmelerde Türkiye’yi temsil eden heyet adına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklama yaptığı esnada Korgeneral Göksel Kahya''nın, masada biriken boş bardakları topladığı görüldü. O anlar Anadolu Ajansı tarafından canlı yayınlandı. Görüntüler ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar