Ağzına telefon sokulan dayıyı hatırladınız mı? AKP'yi savunan dayı ortaya çıktı çok pişman

Ağzına telefon sokulan dayıyı hatırladınız mı? AKP'yi savunan dayı ortaya çıktı çok pişman

Kamuoyunda "Ağzına telefon sokulan dayı" olarak bilinen AKP’li vatandaş, seçim sonrası verdiği bir başka röportajda iktidara tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada hızla yayılarak, gündem oldu.

Kamuoyunda "Ağzına telefon sokulan dayı" olarak tanınan vatandaş, seçimlerden sonra pişman olduğunu ifade etti. Türkiye'nin gidişatından şikayet eden vatandaş, iktidarı eleştirerek, "Bir zamanlar memnunduk ama dini kullanarak bizi kandırdılar. Sonunda öyle bir darbe indirdiler ki, içinden çıkılmaz bir hale geldik" dedi. O video sosyal medyada hızla yayılarak yeniden gündem oldu.

ekran-goruntusu-2497.png

“ERDOĞAN’DAN NEFRET EDİYORUM”

"Ağzına telefon sokulan dayı" olarak tanınan vatandaş, başka bir sokak röportajında Türkiye'nin durumu hakkında isyan etti. "Hiç memnun değiliz. Bir zamanlar memnunduk ama dini kullanarak bizi kandırdılar. Sonunda öyle bir darbe indirdiler ki, içinden çıkılmaz bir hale geldik. Ben oyumu Tayyip'e verdim, vermez olaydım. Ellerim kırılsaydı. Pişman oldum. Antalya'da benim kadar AK Parti'yi savunan kimse yoktu ama şimdi Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorum" dedi.

“BU ADAMIN TEK BİR AMACI VAR…”

Muhabirin Bugün bir seçim olsa oyunuzu AKP’ye verir miydiniz sorusuna yanıt veren vatandaş şu şekilde konuştu:

“Asla vermezdim. Bu adamın tek amacı var, emekliler gitsin köyüne kentine sığınmacılara yer açılsın. Sığınmacılardan ne bulduysa buldu bu. Burada kendi vatandaşı sefil olsun, yemeye ekmek bulamasın sığınmacılara yer açılsın. Benim kadar Ak Parti’yi savunan biri, nefret ediyorsa Ak Parti bitmiştir."

ekran-goruntusu-2495.png

“AĞZINA TELEFON SOKULAN DAYI” KİMDİR?

Sade Vatandaş isimli Youtube kanalında yapılan bir sokak röportajında, ekonomi hakkında tartıştığı bir gence “Telefonunu çıkar” diyen ve bu yüzden çevredekilerin tepkisini çeken kişi, sosyal medyada “ağzına telefon sokulan dayı” olarak tanındı. Birinin ağzına telefon soktuğu anlar, kısa sürede sosyal medyada viral oldu.