Ağrı'da ele geçirildi: Değeri 27 milyon 300 bin lira

Ağrı'da ele geçirildi: Değeri 27 milyon 300 bin lira
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, piyasa değeri 27 milyon 300 bin lira olan 14 kilo 448 gram külçe altın bulundu.

Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Doğubayazıt ilçesinde yol kontrolü esnasında şüpheli hareketler sergileyen bir aracı durdurdu. Araçta bulunan sürücü ve 2 yolcunun şüpheli hareketleri üzerine yapılan arama sonucunda, yolculardan birinin ayakkabısının içerisinde gizlenmiş halde yaklaşık 12 milyon TL değerinde 6 kilo 148 gram külçe altın ele geçirildi.

Diğer bir operasyonda ise gümrük sahasında 3 şüpheli şahsın hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine gerçekleştirilen üst aramada, yaklaşık 15 milyon 300 bin TL değerinde 8 kilo 300 gram külçe altın bulundu.

Her iki operasyon sonucunda toplamda 27 milyon 300 bin TL değerinde, 14 kilo 448 gram külçe altın ele geçirilirken, olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Yetkililer, operasyonların kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi olduğunu belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar