Savcı Sayan Ağrı'da kalaşnikoflar eşliğinde yürüdü

Savcı Sayan Ağrı'da kalaşnikoflar eşliğinde yürüdü
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan kalabalık bir grup eşliğinde uzun namlulu silahlarla yürüdü.

Savcı Sayan Ağrı'da kalaşnikoflar eşliğinde yürüdü

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan''ın gece saatlerinde kent merkezinde kalabalık bir grupla yürürken, gruptaki bazı kişilerin elinde uzun namlulu silah olduğu görüntülendi. Savcı Sayan''ın bir yurttaşla tartıştığı iddiası gündeme gelmesinin ardından daha sonra da Ağrıspor üzerinden çıkan bir kavganın çekildiği ileri sürüldü. Sosyal medyaya düşen görüntüler gündem oldu. 

KAVGANIN NASIL BAŞLADIĞI BİLİNMİYOR

Gazeteci Halil İbrahim Cengiz''in sosyal medya hesabından paylaştığı o görüntülerde Cengiz, "Savcı, bir yurttaş ile tartışmış, tartışmanın ardından adamları ile birlikte ellerinde AK 47 Kalaşnikof''larla güç gösterisi yürüyüşü yapıyor" dedi.

Olayın ayrıntılarını paylaşan gazeteci, olayın Ağrıspor üzerinden çıktığına değindi. Kavganın nasıl başladığı henüz bilinmezken; Cengiz''in paylaştığı görüntülerde Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım''ın karakolda ifade verdiklerini anlattığı görüldü. Yıldırım, bunun adaletsizlik olduğunu söyledi. 

BASIN AÇIKLAMASI YAPILMASI BEKLENİYOR

Ağrıspor''a ait olduğu iddia edilen bir sosyal medya hesabının Facebook''tan dün yaptığı açıklamada, bugün akşam saatlerinde belgelerle açıklamalar yapacağını duyurmuştu.

Ağrıspor hesabının paylaşımında; "Yarın saat 19:00''da kulübümüzü bu duruma düşürenler, kuyusunu kazanlar, iş çevirenler hakkında bilgi, belge ve deliller ile beraber basın açıklaması yapılacak. Başkanımız Mehmet Yıldırım ve kulüp müdürümüz Kerem Adıgüzel birlikte bu basın açıklamasını yapacaklar. Tüm Ağrı halkını bu canlı yayını izlemeye davet ediyoruz. İlimiz ve kulübümüzün selameti için bu basın açıklamasını maalesef yapmaya mecbur kaldık" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar