Afyonkarahisar'da aynı çiğköfteciye ikinci saldırı! Bu kez yakınları bastı

Afyonkarahisar'da aynı çiğköfteciye ikinci saldırı! Bu kez yakınları bastı
Afyonkarahisar'da sipariş ettiği çiğköftenin "acılı" olduğunu iddia eden müşteri iş yeri çalışanın darp etti. Dün akşam aynı işyerine bu kez saldırgan G.Ş.'nin kardeşi H.Ş saldırı gerçekleşti.

Afyonkarahisar İstiklal Mahallesi'nde sipariş ettiği çiğköftenin "acılı" olduğunu iddia eden müşteri iş yeri çalışanını darp etmişti. Dün akşam saatlerinde aynı iş yerine  gelen ve G.Ş.'nin yakını olduğu öğrenilen H.Ş iş yerinin güvenlik kamerasına ardından kapıya alkol şişesi fırlattı. 

 

 

 


ZARAR VERMEYE KALKIŞTI 


İş yeri çalışanına küfürler eden H.Ş, dükkânın camı kırılmayınca bu sefer de cama sehpa attı. İş yerinin camını kıran şüpheli, daha sonra iş yeri önündeki motosikleti tekmeleyerek zarar verdi.


"BENİM SUÇUM NE?"


Çiğköftecideki çalışan ise saldırgana "Abi ben ne yaptım, benim suçum ne?" şeklinde karşılık verdi. Personeli dışarı çağıran saldırganı, daha sonra arkadaşları dükkânın önünden zorla uzaklaştırdı.

Olayın ardından iş yeri çalışanı 155'i arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İş yerine yapılan saldırı anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖZALTINA ALINDI

Afyonkarahisar’da çiğ köfteciye saldırıp, camını kıran H.Ş. ve beraberindeki 2 kişi, polisin çalışması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan H.Ş. ve beraberindekiler ifade için emniyete götürüldü. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar