Adliye nezaretinden kaçtılar! O anların görüntüsü ortaya çıktı

Adliye nezaretinden kaçtılar! O anların görüntüsü ortaya çıktı
Mersin'de adliye nezaretinden 2 şüpheli kaçtı, biri yakalandı: O anların görüntüsü ortaya çıktı.

Mersin Adliyesi'nde gerçekleşen olayda çeşitli suçlardan gözaltına alınan şüphelilerden ikisi, bekletildikleri demir parmaklı hücreden kaçmayı başardı. Yaşanan olayın detayları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

KAPI KİLİDİNİ KIRDILAR

İki gün önce meydana gelen olayda, Mersin Adliyesi'ne götürülen ve çeşitli suçlardan şüpheli olan bir grup birey, mahkemeye çıkarılmak üzere nezarethanesine alındı. Ancak, demir parmaklı hücrede bekletilen iki şüpheli, ellerindeki kelepçeleri kullanarak kapı kilidini kırarak kaçtı. Diğer şüpheliler ise kaçmayı tercih etmeyerek yerlerinden ayrılmadı.

aw157588-01.jpg

KALAN ZANLILAR KAPIYI KAPATTI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, demir parmaklıklı hücrenin kapısını zorlayarak açan iki zanlının elleri kelepçeli bir şekilde kaçtığı anlar net bir şekilde görülüyor. Görüntülerde ayrıca, kaçan şüphelilerin ardından kalan diğer zanlıların kapıyı örtüp beklemeleri dikkat çekiyor.

Olayın hemen ardından bölgede çalışma başlatan güvenlik güçleri, kaçan şüphelilerden birini yakalayarak adli makamlara teslim etti. Diğer kaçan şüphelinin ise halen arandığı belirtildi. Yaşanan bu olay, adliyede alınan güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesine neden oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar