Adli Tıp raporundaki detay dikkat çekti! Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında yeni gelişme

Adli Tıp raporundaki detay dikkat çekti! Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında yeni gelişme
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında yeni bir gelişme yaşandı. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen ünlü oyuncu Ozan Güven'in yargılandığı davada Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan rapordaki detay dikkat çekti.

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan rapora göre, Deniz Bulutsuz'un şiddete maruz kaldığı iddia edilen olayın ardından gelişen psikiyatrik bir hastalık olan 'anksiyete bozukluğu' tespit edildi. Ancak raporda vurgulanan önemli bir nokta ise, Bulutsuz'un vücudunda kemik kırığı olmaması ve yaralanmanın kişinin yaşamını tehlikeye sokacak düzeyde olmadığı.

642a58634e3fe02ff8806c41.webp

Davanın bugünkü duruşmasında Adli Tıp Kurumu raporu mahkemeye sunulacak ve bu raporun davaya etkisi merakla bekleniyor. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam eden davada, saat 14.20'de yeni gelişmelerle birlikte duruşma sürdürülecek.

deniz-bulutsuz-ve-ozan-gven-davasnda-adli-tp-raporu-mahkemeye-ulat-09d1c938.webp

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan dava, 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilmesiyle dikkat çekmişti. İki taraf arasında uzlaşma sağlanamamış ve her iki tarafın da birbirinden şikayeti üzerine ayrı iddianameler hazırlanmıştı. Güven'in şikayeti üzerine Deniz Bulutsuz hakkında ise 'basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar