Adana'da İbrahim Ünverdi'nin parasını çalan Ramazan Ç. yakalandı!

Adana'da İbrahim Ünverdi'nin parasını çalan Ramazan Ç. yakalandı!
Adana'da korona virüs hastasından aldığı türküyü karıştırmaya patronun içeceğine karıştırmaya çalıştığı iddia edilen işçi Ramazan Ç. yakalanarak ev hapsi aldı.

Geçen yıl Eylül ayında oto galericilik yapan İbrahim Ünverdi'nin 215 bin TL'sini alıp giden işçi Ramazan Ç, iddiaya göre daha önce de patronu öldürmeye kalkışmış. Ramazan Ç., Ünverdi'nin içeceğine korona virüslü hastanın tükürüğünü karıştırmayı planladığı da ortaya çıktı. 


Olayların ardından İbrahim Ünverdi çalışanı Ramazan Ç. hakkında suç duyurusunda bulundu. 10 Şubat'ta yakalanan Ramazan Ç., ev hapsine çarptırıldı. 

patronunun-parasini-calip-icecegine-koronavirus-mikrobu-bulastirmaya-calisan-iscisi-yakalandi-6126-dhaphoto4.jpg
‘BEKLEDİĞİMİZ BİR KARAR DEĞİLDİ’

Ramazan Ç.’nin yakalandığına çok mutlu olduğunu söyleyen İbrahim Ünverdi, “Şu an biraz mutlu olsak bile birazda üzgünüz. Hakim ev hapsi verilmesine karar kıldı. Bu beklediğimiz bir karar değildi. Bizim isteğimiz hapis cezası almasıydı. Avukatlarımız itirazda bulanacaklar. Bu virüs 2- 3 kişiden çıktı ve tüm dünyaya yayıldı. Sağlık personelleri bu kadar çalışırken bu kişinin şeytani plan yapması çok üzücü bir durum. Ev hapsi eşimi, çocuklarımı bir nebze rahatlattı ama ceza evine girerse tabi çok çok daha rahatlayacağız. Kendimizi daha da güvende hissedeceğiz” dedi.

patronunun-parasini-calip-icecegine-koronavirus-mikrobu-bulastirmaya-calisan-iscisi-yakalandi-9053-dhaphoto1.jpg

‘ŞİMDİ O EVDE BİZ DIŞARDAYIZ’

Aylardır korkusundan evden çıkamadığını söyleyen Dilek Ünverdi, şunları söyledi: “Bir nebzede olsa rahatladık. O şimdi evinde biz dışarıya çıkıyoruz. Ama en çok istediğimiz o kişinin ceza alması. Avukatlarımız bu konu hakkında itirazda bulanacaklar. İnşallah adalet yerini bulacak.”
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar