Adana Demirspor’u sallayan değişim! Tribünlerin Deli Kadir’i geri döndü

Adana Demirspor’u sallayan değişim! Tribünlerin Deli Kadir’i geri döndü

Murat Sancak, Adana Demirspor'da başkanlık görevine geri döndüğünü “Hevesler kursaklarda kalacak” diyerek duyurdu.

Geçtiğimiz sezon istifa ederek başkanlığı Metin Korkmaz'a devreden Murat Sancak, yeniden görevinin başına geçtiğini duyurdu.

De Marke Sports on X: "Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Başakşehir maçında tribünde bir gerginlik yaşadı. Olay, Göksel Gümüşdağ'ın araya girmesiyle birlikte sakinleşti. https://t.co/lxeHzmFEwv" / X

“HEP BİRLİKTE OYUNLARI BOZACAĞIZ”

Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni yönetim kurulu listesini paylaşarak, "Yeni yönetim kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Mücadeleye devam, hep birlikte oyunları bozacağız, hevesler kursaklarda kalacak," ifadelerini kullandı.

Murat Sancak: TFF'ye sıkılan kurşun yasadışı bahis çetesinindi - 10Haber

Adana Demirspor camiası, Murat Sancak'ın dönüşüyle birlikte yeni bir döneme adım atarken, taraftarlar ve kulüp yetkilileri bu gelişmeden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak Kimdir, Nereli? Murat Sancak Hangi Şirketlerin Sahibi?

“İLK ADAYLAR ARASINDA”

Sancak, paylaşımına şöyle devam etti:

Bu arada sicil kuruluna 16 yaşında İzzet Esendemir’i aldım, Adana’da Avrupa kupası maçlarından önce 17 pankart yapıp adanın değişik bölgelerinde astırarak başarılar dileyen, duyarlı bir cengaver sağ olsun var olsun, gelecekteki yönetim kuruluna ilk adaylar arasında da yer aldı.

Murat Sancak'tan Yunus Akgün'e 1.7 milyon TL'lik jest! - Galatasaray - Spor Haberleri

LİSTEDE KİMLER VAR?

Sancak'ın açıkladığı yönetim kurulunda, Metin Korkmaz ikinci başkan, Hasan Surözü başkanvekili, Ali Sancak asbaşkan, Cihan Şanlı yurtdışı ilişkiler sorumlusu, Bekir Eryılmaz genel sekreter, Casim Korkmaz hukuk işleri sorumlusu, Barış Kaya muhasip üye, Bedirhan Durak stadyum ve taraftar sorumlusu, İhsan Çetinkaya reklam ve sponsorluk sorumlusu, Cemal Oğuz idari işler sorumlusu, Süleyman Taşçı yönetim kurulu üyesi, Sinan Kozuva yönetim kurulu üyesi olarak listelendi.

ekran-goruntusu-2024-06-06-151044.png

İlgili Haberler