Acun Ilıcalı duyurdu: Çağman Çatay Survivor'da

Acun Ilıcalı duyurdu: Çağman Çatay Survivor'da
Survivor'a yeni bölümde dahil olacak yarışmacı belirlendi. Acun Ilıcalı, Survivor 2021'in son bölümünde yarışmacıların merakla beklediği ismi açıkladı.

Acun Ilıcalı duyurdu: Yeni yarışmacı geldi

Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan son bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununun kazananı olmak için yarıştı. Kıyasıya mücadelenin sergilendiği yarışmanın kazananı Gönüllüler takımı oldu.

21 Şubat akşamı ekrana gelen son bölümde haftanın 2. eleme adayı da belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı eleme potasına göndermek için bir aday daha belirledi. Öte yandan Ünlüler takımına bir yarışmacı daha geldi.

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yarışmacıları heyecanlandıran haberi verdi. Ünlüler takımına yeni bölümde bir isim dahil oldu. Survivor'a yeni bölümde dahil olacak yarışmacı Çağman Çatay olarak açıklandı.

agatay-pp.jpg

 

ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?

Survivor yeni yarışmacısı olan Çağman Çatay 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çağman, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu.

Yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin ilgilendiği spor dalları arasında yer alıyor.

Spor eğitmenliği yapan Survivor Çağatay daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmış.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar