Acil nakit para arayan bu bankanın kapısında kuyruk olacak! Sıfır faizle 10.000 TL nakit müjdelendi

Acil nakit para arayan bu bankanın kapısında kuyruk olacak! Sıfır faizle 10.000 TL nakit müjdelendi
Paraya ihtiyacı olan kişiler için Akbank'tan kaçırılmaz bir kampanya duyuruldu. 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans bu şartlar dahilinde verilecek.

Nakit paraya ihtiyacı olan kişilerin ilk tercihi bankalar oluyor. Bankalardan kredi kullanan kişi sayısı her geçen gün artarken kredi ile uğraşmadan nakit para arayışı da sürüyor. Bu kapsamda bir bankadan vatandaşların nakit ihtiyacını çözen bir hamle geldi.

Haberport’ta yer alan habere göre, paraya ihtiyacı olan kişiler için Akbank’tan kaçırılmaz bir kampanya açıklandı. Bankadan alınan güncel haberler de faizsiz nakit avans imkanı sunulacağı öğrenildi.

Faizsiz 10.000 TL nakit verilecek!

Akbank müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına çözüm olmaya devam ediyor. Bankanın son kampanyası ile ilk kez Akbank müşterisi olan ve bireysel kart başvurusu onaylanan kişiler faizsiz nakit avans çekebilecekler.

Bu ödeme son dakika bireysel kart başvurusu yapanlar için geçerlidir. Başvuru onaylandıktan sonra 10 bin TL’ye kadar hiç faiz ödemeden taksitli nakit avansa kavuşmak mümkün olacaktır.

Akbank’tan faizsiz nakit avans limiti en fazla 10 bin TL olarak belirlenmiştir. Bu tutarın üzerinde kullanılan nakit avans için yüzde 1,36 faiz oranı uygulanmaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 28 Şubat 2023 tarihine kadar bireysel kart başvurusu yapmalıdır.

Başvurusu onaylanan kişiler, 31 Mart 2023 tarihine kadar günün istedikleri herhangi bir diliminde 10 bin TL’ye kadar nakit avans kullanabilecekler.

Kaynak: https://www.haberport.com/o-bankadan-faizsiz-kredi-mujdesi-kampanyada-son-gunler-kurus-faiz-odemeden-10-bin-tl-aninda-hesaplarda-olacak/90604/

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar