Açık bırakılan camdan 453 bin 600 lira böyle çalındı

Açık bırakılan camdan 453 bin 600 lira böyle çalındı
Bursa'da yaşanan olayda hafif ticari araçta bırakılan dolar dolu çantayı fark eden ve araç içinden çalan, Tahsin M. (23), yakalandı. Binlerce liranın çalındığı o anlar ise kameralara yansıdı.

Bursa'da Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde oturan 49 yaşındaki Adem Boynuuzun, gece saatlerinde çantasını hafif ticari aracında bırakıp, evine gitti. Ancak toplamda 16 bin 200 doları da aracın içinde bıraktı.

CAMLARI AÇIK GÖRÜNCE POLİSE HABER VERDİ

Sabah vakti işe gitmek amacıyla aracının yanına gelen Boynuuzun, camlarının açık olduğunu gördü. Bunun üzerine araçtaki paranın yerinde olmadığını fark eden Boynuuzun, durumu polise ihbar etti.

ŞÜPHELİNİN 24 SUÇTAN KAYDI BULUNDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ortak bir çalışma yürütürken, parmak izi ve kamera görüntüsünden şüphelinin Tahsin M. olduğu ortaya çıktı.

24 ayrı suçtan kaydı bulunan şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca Tahsin M.'nin üzerinden bulunan 14 bin 650 dolar Boynuuzun’a teslim edildi. Tahsin M., sorgu sonrası ‘hırsızlık’ suçundan adliyeye sevk edildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bunun yanı sıra hırsızlık anları da, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. O görüntülerde; Tahsin T.’nin Adem Boynuuzun’a ait aracın etrafında bir süre gezindiği görülürken, aracın içine cep telefonu feneri ile baktığı görüldü. Hırsızın sonrasında tam kapatılmayan camı açarak içerideki para dolu çantayı çaldığı ve oradan uzaklaştığı görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar