Abdurrahman Arıcı'dan çarpıcı Fenerbahçe ve MHK iddiası: Arkasında onlar var!

Abdurrahman Arıcı'dan çarpıcı Fenerbahçe ve MHK iddiası: Arkasında onlar var!
Abdurrahman Arıcı, Fenerbahçe’nin 8 yıl şampiyon olamamasında hakem hatalarına değindi ve MHK'daki Cüneyt Çakır bağlantısı hakkında bir iddiada bulundu.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Fenerbahçe ve Merkezi Hakem Kurulu(MHK) hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Serhat Ulueren’in Lider TV’deki Telegol programına konuk olan Arıcı''nın konuşmasından satır başları şöyle: 

“Bazı hakemler örgütlenmiş olabilir. Bu kadar hataların üst üste aynı takım için olması soru işaretleri oluşuyor. İstanbulspor maçında hatalar vardı. Penaltı ve gol verilmedi. Gol pozisyonunda kaleci, futbolcunun üzerine gidiyor, faul varsa kaleci yapıyor ama gol iptal ediliyor. Bu bir organizasyonun verdiği karar mı diye sorsanız bir şey diyemem. Üst üste bunlar olunca insanlar düşünüyor

ALİ KOÇ ÇIKIŞI

Karagümrük maçında Valencia’nın pozisyonu da penaltı için değerlendirilmedi. Bu hatalar yan yana getirildiğinde Ali Koç için haklılık payı var diyebiliyorsunuz. Hakem hatası ama kulüp başkanı bunları yan yana getiriyor. Sistematik oluyor diyor, o zaman bir şey diyemiyorsunuz. TFF ve MHK’nın gerekli açıklamaları yapması gerekiyor. Lale Orta pozisyonlarla ilgili açıklamalar yapıyor. Kendi hakemlerini savunması gerekiyor. Ali Koç’un argümanlarını çürütmeleri gerekir.

BÜYÜKEKŞİ’YE ELEŞTİRİ

Büyükekşi TFF, hakem toplantılarında her konuda kendisi konuşuyor. Merkez Hakem Komitesi (MHK) Başkanı’nın konuşması gerektiği konuları Mehmet Bey kendisi konuşuyor. Bana göre o konulara girmemesi gerekiyor. Bunlar uzmanlık isteyen şeyler.

CÜNEYT ÇAKIR İDDİASI

MHK’yi Lale Orta’nın yönetmediğine inanıyorum. Türkiye’de genel bir şey var. ‘Bir üst akıl getirdi’ düşüncesi var. Biz de artık bunu düşünmeye başladık. Bunlar bir üst akıl tarafından birleştirildi ve karşıma çıkartıldı diyorum. Yine bir üst akıl tarafından bunlar buraya getirildi. Lale Orta’yı, Cüneyt Çakır’ın göreve getirdiğine inanıyorum. Ben her seçime girdiğimde bir ekiple karşı karşıya geliyordum. Cüneyt Çakır’ın babası. “

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar