Abdullah Küçükoğlu kimdir? AKP Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu kaç yaşında, nereli?

Abdullah Küçükoğlu kimdir? AKP Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu kaç yaşında, nereli?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin il ve ilçelerdeki belediye başkan adayları belli oldu. AKP Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu oldu. Peki Abdullah Küçükoğlu kimdir? AKP Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu kaç yaşında, nereli?

Abdullah Küçükoğlu kimdir?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'nde AKP'nin İstanbul Avcılar Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Abdullah Küçükoğlu, merak konusu oldu. Peki, AKP İstanbul Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu kimdir? Abdullah Küçükoğlu nereli, kaç yaşında?

ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU KİMDİR?

Abdullah Küçükoğlu, Ankara'nın Çankaya ilçesinde 1978 yılında dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünde tamamlayan Küçükoğlu, siyasi kariyerine 2001 yılında AK Parti'nin kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak adım atmıştır.

22 yıldır çeşitli kademelerde görev alan Küçükoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeliği, belediye meclis üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği, İBB Başkanlık Divan Katipliği ve İBB Deprem Doğal Afet Komisyon Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği, AK Parti İstanbul İl Teşkilat Komisyon Üyeliği ve AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde de bulunmuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar