Abdullah Avcı ile Ağaoğlu’nun arasına 'Parmak' girdi!

Abdullah Avcı ile Ağaoğlu’nun arasına 'Parmak' girdi!
Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak krizi yaşanıyor. Galatasaray maçında sahaya çıkmadığı için Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakıla oyuncu son kararını açıklayacak.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ile yönetim arasındaki ilk büyük fikir ayrılığı yaşanıyor.  Abdulkadir Parmak dolayısıyla çıkan kriz devam ediyor. Galatasaray maçında oyuna girmeyi reddettiği için Avcı kadro dışı bıraktığı Parmak’ı idmana da almadı.

Trabzonspor yönetimi henüz Avcı’nın Parmak’ı kadro dışı bırakma kararını onamadı. Avcı’dan rapor istendi. Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu konunun masaya yatırılacağı kendisine iletildi. Avcı’nın raporunu vermesinin ardından Parmak’tan da savunma istendiği gelen bilgiler arasında.

"TABZONLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Parmak’ın savunmasında kendisine ısınmasının söylenmediği, zaten TFF kuralları gereği belirli sayıda oyuncu ısınabildiği için tribüne çıktığını söylediği iddia edildi. Kendisinin Trabzonlu olduğunu bir dakika bile sahada kalmanın kendisi için gurur olduğunu belirtti. Ortada bir yanlış anlama olduğunun altını çizdi.

Bu arada önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulunda Parmak’ın durumu  değerlendirilecek. Yönetim daha iki yıllık sözleşmesi bulunan Parmak’ı kadro dışı bırakarak değer kaybetmesine göz yummayacağı öğrenildi. Parmak’ın Avcı’dan özür dilemesini isteyeceği ve olayın tatlıya bağlanmasını talep edeceği bildirildi.

Ancak Avcı’nın, Parmak konusunda yönetimin tutumunu beğenmediği bu yüzden keyfinin kaçtığı gelen bilgiler arasında. (Karadeniz Gazetesi)
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar