Türbülansa giren uçakta 36 yolcu yaralandı!

Türbülansa giren uçakta 36 yolcu yaralandı!
ABD’de korkutan bir olay yaşandı. Yolcu uçağı türbülansa girdi, olay esnasında 36 yolcu yaralandı. Yolculardan 11’inin durumu ise ciddiyetini koruyor.

Hawaiian Air uçağının türbülansa girmesi sonucu 36 kişi yaralandı. 11''inin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Honololu''daki havalimanına yaklaşık 30 dakika mesafede nadir rastlanan bir türbülansa kapılan uçaktaki 278 yolcu ve 10 mürettebattan 11''i ciddi olmak üzere 36 kişinin yaralandığı belirtildi.

AA''nın aktardığına göre Hawaiian Air, Twitter paylaşımında, Airbus A330 tipi yolcu uçağında yaşanan olayı doğrularken, yaralı sayısı hakkında rakam belirtmedi. Hava yolu firması, ''yaralılara havalimanında ilk müdahalenin yapıldığını ve bazılarının daha fazla bakım için hızla yerel hastanelere nakledildiğini'' kaydetti.

Honolulu''daki yerel hastanedeki sağlık görevlileri, aralarında 14 aylık bir bebeğin de olduğu 36 yaralıdan bazıları için başından ciddi darbe alma, kesikler, morluklar, mide bulantısı ve bilinç kaybı gibi teşhislerde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar