ABD’de kara para suçlamasıyla tutuklu yargılanıyor: Sezgin Baran Korkmaz'ın oğlu nereden çıktı

ABD’de kara para suçlamasıyla tutuklu yargılanıyor: Sezgin Baran Korkmaz'ın oğlu nereden çıktı
ABD’de ‘kara para’ suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan Sezgin Baran Korkmaz’ın oğlu, babasının eski otelinde tatil yaparken görüntülendi.

‘Kara para’ suçlamasıyla Türkiye’de soruşturulan ve hakkındaki tutuklama kararı öncesi yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’ın oğlu, babasının eski otelinde tatil yaptı.

SBK Holding’in patronu Sezgin Baran Korkmaz, ABD’de ‘kara para’ suçlamasıyla tutuklu yargılanıyor. Avusturyalı şirketin işlettiği otelde Korkmaz’ın oğlunun tatil yaptığı ortaya çıktı.

Diken’den Altan Sancar’ın haberine göre, 1 Temmuz’da otele koruma ve şoförle giren Korkmaz’ın oğlu, 13 Temmuz’da otelden ayrıldı. Oteldeki villalardan birinde konaklayan Korkmaz’ın oğlu D.A.K., ayrıca balık avladığı küçük bir tekneyi de otel bölgesine getirdi. 13 Temmuz’da otelden ayrılan D.A.K., teknesini otelde bıraktı.

sbk-oglu-dak-tatil-2-1024x1024.jpg

Korkmaz’ın oğlunun otelde konakladığı süre boyunca fotoğrafının çekilmemesi için özel önlemler alındı. Ayrıca konaklama boyunca ihtiyaçlarının karşılanması için otel çalışanlarının bir bölümü sürekli kendisiyle ilgilendi.

sbk-oglu-dak-tatil-ali-sukru-1024x1024.jpg

Gazete Diken, Korkmaz’ın oğlunun oteldeki tatili sırasında çekilen iki fotoğrafa ulaştı. Fotoğraflarda D.A.K., otelde denize girerken görülüyor. Öte yandan, Korkmaz’ın oğlunun balık avına çıktığı ve sosyal medya hesabından paylaştığı teknelerden birinin adının ‘Ali Şükrü’ olduğu görülüyor. Ali Şükrü adlı tekneyi daha önce Ali Osman Hacısüleymanoğlu’nun balık avlarında kullandığı ve onunla çeşitli yarışmalara katıldığı basına yansımıştı.

sbk-oglu-dak-tatil-3-tekne-1024x1024.jpg

sbk-oglu-dak-tatil-1024x1024.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar