ABD İç Gelir Servisi’nden FTX’e Dava!

ABD İç Gelir Servisi’nden FTX’e Dava!
Bir dönemin en büyük kripto para borsalarından olan FTX’in iflas mahkemesi süreci devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri İç Gelir Servisi (IRS), FTX’e dava açan taraflar arasına katıldı.

Amerika Birleşik Devletleri İç Gelir Servisi (IRS), iflas eden kripto para borsası FTX ve bağlı kuruluşlarının mülküne karşı yaklaşık 44 milyar dolar değerinde talepte bulundu. ABD’nin vergi kurumu olan IRS, 27 ve 28 Nisan tarihli iflas dosyalarına göre, diğerlerinin yanı sıra West Realm Shires (FTX.US tüzel kişiliği), Ledger Holdings (LedgerX ve LedgerPrime’ın ana şirketi) ve Blockfolio’yu içeren FTX şirketleriyle ilgili 45 talepte bulundu.

IRS tarafından yapılan taleplerin en büyüğü, FTX’in kardeş şirketi olan Alameda Research LLC’ye karşı 20,4 milyar ve 7,9 milyar dolarlık bir talep ile Alameda Research Holdings Inc’e karşı toplam 9,5 milyar dolarlık iki talebi içeriyor. Bununla birlikte IRS’nin talepleri, bir iflas davasında diğer alacaklıların taleplerine göre öncelikli olmasına izin verebilecek “Yönetici Önceliği” sınıflandırması altında dosyalanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar