900 bin fotoğraf ve 504 video var: Korkunç sapığın ölülere tecavüz ettiği arşivi ele geçirildi

900 bin fotoğraf ve 504 video var: Korkunç sapığın ölülere tecavüz ettiği arşivi ele geçirildi
İngiltere’de yaşayan bir morg görevlisinin, çalıştığı yerdeki ölülere tecavüz ettiği ve bunları video ve fotoğrafa aldığı ortaya çıktı.

Sky UK'nin aktardığı habere göre, İngiltere’de yaşayan bir morg görevlisinin bilgisayarını inceleyen polisler, gözlerine inanamadığı video ve fotoğraflara rastladı.

68 yaşındaki bir morg bakıcısı olan David Fuller’ın, ölü kadınlara tecavüz edip videoya aldığı öğrenildi.

Fuller 1987 yılında 25 yaşındaki Wendy Knell ve 20 yaşındaki Caroline Pierce'ı öldürdükten sonra en az 2007 yılından itibaren çalıştığı yerlerde 101 cesede cinsel tacizde bulunmaya devam etti.

Dört çocuk babası zanlının 2020 yılına kadar cinayetlerle bağlantısı bulunamamış, bunun üzerine müfettişler zanlının evini aramış ve yaşları dokuz ila 100 arasında değişen kadın cesetlerine cinsel istismarda bulunduğuna dair yaklaşık 900.000 dosyayı ortaya çıkarmıştır.

Suçlar, Fuller'ın 1989'dan beri bakım işlerinde çalıştığı Pembury'deki, şu anda kapalı olan Kent ve Sussex Hastanesi ile Tunbridge Wells Hastanesi'nde işlendi.

Polis memurları, zanlının evindeki aramada cinayete dair kanıt ararken, 818.051 resim ve 504 videonun yanı sıra 'kadınlara tecavüz, istismar ve cinayete yönelik ısrarlı ilgisine' dair kanıtlar buldu.

Fuller'in kurbanları arasında hemşireler, öğretmenler, bir pilot, bir kayakçı, bir savaş gazisi, eşler ve aile kurmuş anneler vardı.

Zanlının kurbanlarından biri de Bletchley Park'ta çalışan 92 yaşındaki bir İkinci Dünya Savaşı kahramanı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar