9 Nisan tarihli Survivor'da 2. eleme adayı belli oldu

9 Nisan tarihli Survivor'da 2. eleme adayı belli oldu
Survivor 2022 son bölüm, ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Gergin ada konseyi sonrasında 9 Nisan tarihli Survivor'daki dokunulmazlık zırhını alan takım iletişim ödülünü de kazandı ve sevdikleriyle görüştü. Kaybeden takım 2. eleme adayı seçimi için Acun Ilıcalı moderatörlüğünde ada konseyinde zor anlar yaşadı. Merak edilen "Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim aldı, iletişim ödülünü hangi takım kazandı?" sorularının yanıtları...
Survivor 2022 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Kazanan takımın iletişim ödülü sahibi olduğu oyunda kazanan takım olmak için her iki takımda başarılı performans örneği gösterildi. Kazanan takım iletişim ödülünde sevdikleriyle doyasıya görüşme hakkına sahip olurken kaybeden takım Acun Ilıcalı yönetiminde yapılan ada konseyinde bu haftanın 2. Eleme adayını potaya gönderdi.
 
SURVIVOR DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜNÜ KİM ALDI?
 
Dokunulmazlık oyununda başarılı performans grafiği çizen ve takımın en başarılı gönüllüler takımı yarışmacılarından Anıl Berk Baki''ye dokunulmazlık sembolü verildi.
 
SURVIVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
 
İletişim ödülünü zorlu parkurda başarılı olan gönüllüler takımı kazandı ve sevdikleriyle doyasıya görüşme hakkına sahip oldu.
 
SURVIVOR''DA ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanmıştı ve ünlüler takımından Barış ilk aday olarak belirlenerek yokluk adasına gitti. İkinci aday da ünlüler takımından çıktı. Ada konseyinde yapılan oylamanın ardından haftanın ikinci eleme adayı Gizem Memiç oldu.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar