8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması sona erdi

8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması sona erdi
Alanya'da yemek tutkunlarını bir araya getiren ve Türkiye'nin önemli gastronomi etkinliklerinden biri olan 'Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması', büyük bir coşkuyla sona erdi.

5-7 Şubat 2024 tarihlerinde Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, birbirinden yetenekli şefleri ve lezzetleri bir araya getirdi.

Yarışmaya Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Cezayir, Hırvatistan, Mısır, İngiltere, Irak, Ürdün, Malta, Fas, Kuzey Makedonya, Filistin, Romanya, Rusya, Tunus ve Özbekistan'dan gelen jüri ve yarışmacılar katıldı. Ayrıca, 'Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması' kapsamında düzenlenen 'Gastro Alanya Yemek Atölyeleri', ünlü konuklarla dolu dolu geçen söyleşi ve yemek şovlarıyla renklendi.

Üç gün boyunca devam eden heyecan ve lezzet dolu yarışmada, lise, üniversite ve profesyonel şeflerden oluşan farklı kategorilerde ödüller sahiplerini buldu. Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu'nun takdim ettiği ödüllerle katılımcılar başarılarıyla ödüllendirildi.

Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği iş birliğiyle düzenlenen yarışma, katılımcılar, jüri üyeleri ve sponsorlar ile Alanya Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkürlerin sunulduğu organizasyon, unutulmaz bir deneyimle son buldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar