8 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son rakamlar! 8 Aralık Cuma güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!

8 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son rakamlar! 8 Aralık Cuma güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!
8 Aralık Cuma haftanın beşinci gününde gram altın, yarım altın ve çeyrek altının son durumu merak ediliyor. Peki bugün altın ne kadar oldu, kaç TL? İşte 8 Aralık gününde güncel gram altın, yarım altın ve altın fiyatları...

Altında son rakamlar!

8 Aralık Cuma günü, haftanın beşinci gününde altın fiyatlarındaki son durumu merak eden vatandaşlar arama motorlarında günün rakamlarını sorguluyor. Altın fiyatları geçtiğimiz günlerde yükseliş bandında ilerlemeye devam ediyordu.

Altın bugün de yeşil renkli ibreyi gösteriyor. İsrail ve Filistin arasında yaşanan gerilimli savaş süreci piyasaların hareketlenmesine sebep olmuştu. İşte 8 Aralık altın fiyatlarındaki son durum...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Önceki gün kapanışını 1.886,77 TL'den yapan gram altın şu an ise 1.889,56 TL alış ve 1.889,87 TL satış fiyatıyla işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Önceki gün kapanışını 3.198,00 TL üzerinden yapan çeyrek altın ise 3.159,00 TL alış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

6.396,00 TL üzerinden kapanış yapan yarım altın 6.337,00 TL alış ve 6.414,00 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar