42 yıl hapis yattıktan sonra: 71 cinayet işleyen seri katil katledildi!

42 yıl hapis yattıktan sonra: 71 cinayet işleyen seri katil katledildi!
71 cinayet işleyen 'Küçük Katil Pedro' lakaplı seri katil Petrol Rodrigues Filho, evinin önünde katledildi.

Brezilya''da 71 cinayetten suçlu bulunan, 42 yıl hapis yatan ''Küçük Katil Pedro'' lakaplı seri katil Petrol Rodrigues Filho, evinin önünde katledildi.

Brezilya''nın en kötü şöhretli seri katillerinden biri olarak bilinen, 71 cinayetten suçlu bulunan 68 yaşındaki seri katil Pedro Rodrigues Filho, dün evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Silahlı iki saldırgan, Portekizcede "Pedrinho Matador" veya "Küçük Katil Pedro" olarak bilinen Filho''ya Sao Paulo eyaletinin Mogi das Cruzes bölgesindeki evinin önünde defalarca ateş etti.

42 YIL HAPİS YATTI

İlk kez 1973''te tutuklanan ve 2007''de hapisten çıkan Filho, daha sonra iki kez daha hapis cezası aldı. Filho, 71 cinayetten suçlu bulundu ve toplamda 42 yıl hapis yattıktan sonra 2017''de serbest bırakıldı.

Filho, hayatı boyunca kendi babası dahil 100''den fazla kişiyi öldürdüğünü iddia etmesine rağmen, "Ben canavar değilim" başlıklı bir otobiyografi yayınlamıştı. Soruşturmaya devam eden yetkililer, Filho''nun öldürülmesinin intikam cinayeti olabileceğinden şüpheleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar