700 kişilik sahurun verildiği işletme sahibi konuştu

700 kişilik sahurun verildiği işletme sahibi konuştu
Gündemin geçim sıkıntısı olduğu bir dönemde sosyal medyaya bomba gibi düşen AKP Gençlik Kolları'nın Ağrı'da düzenlediği lüks sahur programı halen tartışılmaya devam ediyor. Programa ait faturanın sahte olduğu iddiaları konuşulurken işletme sahibinden açıklama geldi.

700 KİŞİLİK SAHURUN VERİLDİĞİ İŞLETME SAHİBİ KONUŞTU

AKP''li bazım isimlerin de tepki gösterdiği sahur programında sergilenen lüks ve şatafat eleştirilirken, AKP''li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yaptığı açıklamada toplam maliyetin 21 bin lira olduğunu iddia etmişti.
 
İşletme sahibi Nihat Kaya ise Tele1''den Fırat Yeşilçınar''a konuştu.
 
İşletmenin belediyeye ait olup olmadığını da soran Yeşilçınar, ''''Ben burayı belediyeden kiraladım. İşyerinin kirasını belediyeye veriyorum. Yıllık kirası da 75 bin TL. Savcı Sayan ile de akrabalığım yok'''' dedi.
 
"BU KADAR BÜYÜTMENİN ANLAMI YOK"
 
Faturadaki çelişkiye ilişkin ise Kaya, "Faturada hata yapıldı. Muhasebeci arkadaş yanlış yazdı. 21 bin TL yazacağına 20 bin TL yazdı. Bir başka hata da Türkilirası. O da yanlış yazılmış. O da Türk Lirası olacak. Bizim yüzde 8 oranımız var. Toplu organizasyonlar olduğu için fatura kesiyoruz. Bu fatura da öyle kesildi. Bu kadar büyütmenin anlamı yok" açıklamasında bulundu.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar