7 dev şirket iflasın eşiğinde! Çalışanlar yeni işlerini arıyor

7  dev şirket iflasın eşiğinde! Çalışanlar yeni işlerini arıyor
Gaziantep'teki iş dünyasındaki sıkıntılar nedeniyle 7 şirket için konkordato süresi 3 aya kadar uzatıldı.

Gaziantep'te faaliyet gösteren Gaziantep Gold Aslan Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Megapack Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi için 5 Ocak 2024 tarihinde saat 09.20'den başlamak üzere 3 ay süreyle geçici mühlet kararı alındı. Bu iki şirketle birlikte toplamda 7 firma, konkordato süresi için 2 ila 3 ay arasında değişen sürelerde durumu toparlamaya çalıştığı belirtildi.

iflas-1.jpg

7 ŞİRKET İFLASIN EŞİĞİNDE

Gaziantep'te faaliyet gösteren 7 şirket için konkordato ilan edildi. Bu firmalar, 2024 yılının ilk aylarında konkordato ilan eden şirketlerin artış trendini sürdürüyor. Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, söz konusu 7 şirket için belirlenen konkordato süresini 2 ila 3 aya kadar daha uzatma kararı aldı.

HANGİ FİRMALAR KONKORDATO İLAN ETTİ?

Gaziantep'in 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Busoft İplik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Makine Metal ve Plastik İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gold Aslan Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Megapack Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi gibi firmalar için konkordato kararı aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar