6 Şubat’taki depremde tüm ailesini kaybetmişti: Hukuk Fakültesi öğrencisi Nehir Karakuş’un mezuniyet mesajı yürek yaktı

6 Şubat’taki depremde tüm ailesini kaybetmişti: Hukuk Fakültesi öğrencisi Nehir Karakuş’un mezuniyet mesajı yürek yaktı
6 Şubat’ta Adıyaman’da meydana gelen depremde anne, baba, abla, teyze ve kedisini kaybeden üniversite öğrencisi Nehir Karakuş’un mezuniyet mesajı gören herkesin yüreğini yaktı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Adıyaman’daki depremde tüm aile fertlerini kaybeden İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nehir Karakuş’un mezuniyet töreni öncesinde aile Whatsapp grubuna attığı mesaj, görenleri duygulandırmıştı.

Genç kız mesajında “Anne, baba, abla ben yarın mezun oluyorum. Sözümü tuttum. Dünden beri arıyorum, açmıyorsunuz. Yarın kep törenine gelin olur mu? Sizi bekleyeceğim. Gözlerim sadece sizi arayacak” ifadelerini kullanmıştı.

s-ce078209e1b6f7052b31871b71230dd13f579855.webp

Genç kızı birçok isim mezuniyet töreninde yalnız bırakmayarak, başarısını destekledi.

Mezun olan başarılı öğrenci Nehir Karakuş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Mezun oldum anneciğim, babacığım, ablacığım! Ben sözümü tuttum ve mezun oldum. Diğer binlerce sözümü tutmaya devam edeceğim. Siz de sözünüzü tuttunuz ve geldiniz beni izlemeye. Kalbimde hissettim. Bana almayı hayal ettiğiniz çiçekler fazlasıyla geldi, meleklerim. Kimse yalnız bırakmadı beni, sakın üzülmeyin. Bu arada sosyal medyadan beni yalnız bırakmamak için çiçeklerini alıp gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize yetişemedim.

Beni bulamayıp saatlerce orada bekleyen herkesten özür dilerim. Ama mesajlarınızın hepsini okuyorum. Ve size, bana güzel insanların da olduğunu hatırlattığınız için çok şey borçluyum. Kalp kırmayın, sevdiklerinizin nefes alışının kıymetini bilin, memlekete faydalı insanlar olun, kendinizi sevin. Çünkü hayat çok kısa unutmayın. Bir gün hepimiz ebediyete kavuşacağız. Ben de aileme. Son olarak buruk da olsa mutlu anlarımı her şartta her koşulda fotoğraflayıp bana anılar bırakan canımın içi.

4444.jpg

lk.jpg

f2xkiejwuaaxzmn.jpg

f2xita3xuaaomh6.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar