5 bin liralık emekli ikramiyesinde sevindiren gelişmeyi Cem Küçük duyurdu: Artık sadece çalışmayan emekliler almayacak

5 bin liralık emekli ikramiyesinde sevindiren gelişmeyi Cem Küçük duyurdu: Artık sadece çalışmayan emekliler almayacak
Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, milyonlarca emekliyi ilgilendiren haberi duyurdu. İşte ayrıntılar...

AKP'ye yakın TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, canlı yayında, çalışmayan emeklilere verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiye için yeni bir düzenleme yapıldığını duyurdu. Zamların ardı arkası kesilmeyen ve ekonomik zorluklarla baş başa kalan emeklileri sevindirmesi beklenen bu ikramiye, maalesef tam bir hayal kırıklığına dönüşmüştü.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilere yönelik yapılan düzenleme kapsamında verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiye hakkında bilgi verdi.

Önce cüzi bir rakam olarak 5 bin TL açıklayan AKP ekonomisi, ardından çalışan emeklileri bu düzenlemenin dışında bırakarak geniş çaplı tepkilere yol açmıştı. Zor günler geçiren emeklilere yönelik yapılan bu ayrıma karşı çıkan ve haksızlık olduğunu belirten Cem Küçük, çiftçi emeklilere müjde verdi.

ARTIK SADECE ÇALIŞMAYAN EMEKLİLER ALMAYACAK

Çalışan emeklilerin zaten ihtiyaçları olduğu için çalıştıklarını vurgulayan Küçük, "Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye verilecekti. Ancak bu noktada yine bir haksızlık yapıldı. Çalışan emekliler ile çalışmayan emekliler arasında ayrım yapıldı. Yani çalışan emekli ikramiyeyi alamayacak, çalışmayan emekli ise ikramiyeyi alacak gibi bir durum ortaya çıktı. Oysa ki çalışanlar zaten ihtiyaçları olduğu için çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Cem Küçük, çiftçi emeklilere yönelik yapılan düzenleme ile birlikte ikramiye kapısının aralandığını belirterek, "Başlangıçta emekli çiftçiler bu ikramiyeden yararlanamayacaktı. Ancak yeni bir düzenlemeyle 1,5 milyon çiftçi emeklisi de 5 bin TL'lik ikramiyeyi bu ay içinde alacak" dedi.

YORUMLAR (543)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
543 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar