45 bin yeni sözleşmeli öğretmenin atama tarihi belli oldu

45 bin yeni sözleşmeli öğretmenin atama tarihi belli oldu
Seçimlerin yaklaşması ile devlet kadrolarına yapılacak atamalara hız veren Erdoğan, 3 bin 500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'ne katıldı. Erdoğan, “Mayıs ayında gerçekleştirmeyi planladığımız 45 bin öğretmen ataması gibi müjdelerle sizlerin yanında olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz" dedi.

ÖZLEM BARAN / GÜNBOYU

Türkiye 14 Mayıs''ta yapılacak seçimlere giderken, hükümetin seçim ekonomisi devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MEB Şura Salonu''nda 3 bin 500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni''nde konuştu. Erdoğan''ın açıklamaları şu şekilde:

"Başöğretmen maaşı 25 bin, uzman öğretmen maaşı 22 bin 500 lirayı buldu. Önümüzdeki dönemde her iyileştirmeden öğretmenlerimiz de yararlanmaya devam edecek."

Mayıs ayında gerçekleştirmeyi planladığımız 45 bin öğretmen ataması gibi müjdelerle sizlerin yanında olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz.”

Öğretmenlerimizi tahrik ederek bu kanunun getirdiği haklardan istifade etmelerinin önüne geçmeye çalıştı. Öğretmenlerimiz kazanımlarına sahip çıktı. Başöğretmen ve uzman öğretmen unvanlarını alan öğretmenlerimiz mali avantajlardan da yararlanmaya başladı.

Önümüzdeki dönemde kamu personeli ücretlerinde yapılan iyileştirmeden öğretmenler de yararlanmaya devam edecek.

Bu ülkenin, ister engelli olsun ister engelsiz, her vatandaşı bilecek ki gayreti, kabiliyeti, azmi ölçüsünde önünde tüm kapılar sonuna kadar açıktır.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar