4 yıllık küslük son buldu! Ünlü şarkıcı Hadise kız kardeşiyle fotoğrafını paylaştı

4 yıllık küslük son buldu! Ünlü şarkıcı Hadise kız kardeşiyle fotoğrafını paylaştı
Özel hayatıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise’nin 4 yıldır görüşmediği kız kardeşiyle fotoğrafını kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Pop dünyasının ünlü isimlerinden Hadise, kız kardeşi Derya Açıkgöz ile yıllardır süregelen küslüklerine son verdiğini gösteren bir paylaşım yaptı. Magazin gündeminin sıkça konuşulan isimlerinden biri olan Hadise, sosyal medya hesabından kız kardeşi Derya ile samimi bir fotoğraf paylaştı.

Ünlü şarkıcı, fotoğrafın altına bir not düşerek kardeşiyle olan aralarındaki buzları erittiğini belirtti. Hadise'nin bu paylaşımı, hayranlarının ve takipçilerinin ilgisini çekerken, samimi görüntüleriyle dikkat çeken ikiliye olumlu yorumlar yağdı.

640xauto-001.webp

DERYA AÇIKGÖZ KİMDİR?

Derya Açıkgöz, ünlü şarkıcı Hadise'nin kız kardeşi olarak bilinir. Tıpkı kardeşi gibi Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüyen Derya Açıkgöz, stil danışmanlığı alanında faaliyet göstermektedir. Hadise'nin magazin dünyasındaki popülerliğine paralel olarak kardeşi Derya da zaman zaman medyada yer almaktadır. Stil danışmanlığındaki başarıları ve kişisel tarzıyla dikkat çeken Derya Açıkgöz, kendi alanında adından söz ettirmektedir.

kiki.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar