39 yıldır faaliyetteydi: Tekstil devi konkordato ilan etti

39 yıldır faaliyetteydi: Tekstil devi konkordato ilan etti
34 ülkeye ihracat yapan Bursa merkezli Türk tekstil devi iflasın eşiğine geldi.

Bursa merkezli tekstil devi Armes Home, 1985 yılında başlayan başarı hikayesini ekonomik zorluklarla mücadele etmek adına konkordato talebinde bulundu.

4000 metrekarelik tesisi ve 34 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile bilinen Armes Home'a, 13 Nisan 2023 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle konkordato kesin mühleti verildi.

armes-1.jpg

Konkordato Komiserleri olarak S.M. Mali Müşavir Nesrin Beşe ve Finans Uzmanı Melih Ece atanırken, kesin mühletin sona ereceği tarih 13 Nisan 2024 olarak belirlendi.

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2022/1287 Esas Sayılı Dosyası kapsamında görülen Konkordato davasıyla ilgili olarak yapılan duyuruda, Armes Ev Tekstili San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ye ve ilgili kişilere 13.04.2023 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle konkordato kesin mühleti verildiği belirtildi. Konkordato sürecinde S.M. Mali Müşavir Nesrin Beşe ve Finans Uzmanı Melih Ece'nin Konkordato Komiserleri olarak görevlendirildiği ifade edildi. Alacaklılar toplantısının 28.02.2024 tarihinde "Kazım Karabekir Mah. Koyuncu Sok. No:1 Yıldırım/BURSA (Şirket Merkezi)" adresinde yapılacağı ve farklı saatlerde şirket ve ilgili kişiler için toplantılar düzenleneceği bildirildi.

7.jpg

iflas-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar